Ja es pot participar en el Pla local per la diversitat afectiva, sexual i de gènere

El Femení i el Masculí del Cent Patins empaten en el desplaçament a Tres Cantos
15 de febrero de 2022
Una iniciativa solidària de Crisma recapta 2.500 euros per a l’Índia
15 de febrero de 2022

Ja es pot participar en el Pla local per la diversitat afectiva, sexual i de gènere

Redacció

L’Ajuntament de Rubí, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa la fase de diagnosi prèvia a l’elaboració del Pla local per la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Es tracta d’un nou pla que haurà de servir per definir accions a curt i mig termini en aquestes matèries i serà el marc de referència per als diferents departaments de l’administració local per implementar polítiques públiques amb perspectiva diversa.

“Per nosaltres és imprescindible la participació i la complicitat de totes i totes sempre que elaborem un pla o protocol: així hem treballat tots els documents que s’han inaugurat recentment des del servei”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Yolanda Ferrer. Per aquest motiu, Ferrer ha convidat la ciutadania a participar-hi, i en especial a les persones LGTBI. 

Segons explica l’Ajuntament, la participació ciutadana és clau per prendre consciència de les desigualtats, dels valors que les justifiquen i de la implicació activa de les persones.

Tots aquells que vulguin participar en la fase de diagnosi del document poden respondre un qüestionari en línia, dirigit a tota la ciutadania. Durant aquest mes, es crearan dos focus de grup, un adreçat al personal tècnic i polític del consistori i un altre adreçat a tota la ciutadania. La primera trobada oberta serà el 24 de febrer a les 16 h. Per assistir-hi cal inscriure’s a través del correu electrònic [email protected] o enviant un missatge de WhatsApp al 722642622.

Es preveu que la fase de diagnosi es completi durant el mes d’abril i el pla pugui estar acabat abans de l’estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES