Jornada lúdica al parc de la Pau i la Natura

sardanes
Les dues colles de l’Escola Flor de Neu, segones al Concurs de Sabadell
10 de mayo de 2022
olímpic
El Valldoreix trenca la ratxa de victòries de l’Olímpic, guanyant a domicili (3-5)
10 de mayo de 2022

Jornada lúdica al parc de la Pau i la Natura

Redacció

L’Ajuntament va programar una jornada lúdica dissabte al matí  al parc de la Pau i la Natura per tal que la ciutadania conegués les diferents actuacions de millora que s’han realitzat recentment en aquest espai. Diversos rubinencs van participar de les diferents propostes, que es van realitzar amb la col·laboració de diverses entitats. 

Així, es van dur a terme unes activitats de petanca i pràctiques de joc i tir amb la col·laboració del Grup Petanca 25 de Setembre; uns circuits i llançaments a cistella i a porteria de la mà del CEB Sant Jordi i del CF Juventud 25 de Septiembre; una classe magistral de zumba i una sessió de Body Combat i de Duet Campi Body Balance, que va anar a càrrec de Duet Rubí; i una sessió d’etologia adreçada a persones que tenen gossos, que van impartir professionals d’Etholink. 

Els participants a les activitats esportives han estat obsequiades amb una peça de fruita cedida pels paradistes del Mercat Municipal. A més, la Font del Ferro també va distribuir plantes aromàtiques de diferents espècies de forma gratuïta, així com saquets de compost orgànic. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES