Juan José Giner revalida la seva candidatura com a alcaldable del PP a les municipals del 2023

El festival Primavera Pop tornarà a l’Escardívol el 2 d’abril
25 de febrero de 2022
Rubí Solidari convoca una manifestació contra la guerra a Ucraïna
25 de febrero de 2022

Juan José Giner revalida la seva candidatura com a alcaldable del PP a les municipals del 2023

Redacció

L’Ateneu ha acollit dijous la votació dels militants del Partit Popular de Rubí per decidir l’alcaldable a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 2023. Juan José Giner ha estat revalidat amb la confiança dels simpatitzants com a candidat del Partit Popular a l’Ajuntament de Rubí de forma unànime, per 28 vots, després d’haver representat al PP a les passades eleccions locals del 2019.

Des del Partit Popular de Rubí treballen diversos temes rellevants i “problemes que preocupen als rubinencs i rubinenques” de cara a les eleccions de 2023, com és el cas del bilingüisme, la seguretat, l’ocupació, el civisme, la salut, l’habitatge públic, la neteja o l’oci juvenil, entre altres. Segons Juan José Giner, “els rubinencs estan molt enfadats” per la gestió durant dècades dels socialistes a les diputacions i consells comarcals, amb les quals el PP considera que no s’ha avançat en temes essencials per la ciutadania.

“Volem col·laborar, sumar i arreglar el municipi en temes com el pla urbanístic, la construcció d’una segona estació d’FGC a Rubí, i el projecte de l’hospital de Rubí”, ha afirmat Giner. Des del PP de Rubí “allarguen la mà a l’alcaldessa” únicament per resoldre la qüestió del centre hospitalari al nostre municipi, que ja va ser un dels principals reclams dels populars a la campanya electoral del 2019. El candidat popular ha afirmat que el seu partit defensa “la incorporació d’un mínim del 25% de classes en castellà a les aules i la rebuda de subvencions per mares treballadores amb la respectiva gestió per part de les autoritats competents”. 

A l’acte també ha assistit Josep Tutusaus, secretari general del PP de Barcelona, qui ha llançat un missatge d’optimisme per “portar endavant el Partit Popular a la ciutat de Barcelona i altres municipis com Rubí”.

Sobre l’actual crisi interna al PP a nivell nacional, protagonitzada per l’encara president del partit, Pablo Casado, Giner ha valorat positivament la possible candidatura d’Alberto Núñez Feijóo, president de la Xunta de Galícia, com a número 1 del Partit Popular, ja que el considera “un gran polític amb gran experiència i un bon gestor”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *