Juan Magán i Belinda, els primers noms confirmats del festival Los 40 Primavera Pop a Rubí

Imagen noticia
Les CAV denuncien irregularitats en la construcció i gestió del Centre de Tractament de Residus
12 de febrero de 2018
Imagen noticia
‘Escapes rooms’ a les escoles per promoure el reciclatge
14 de febrero de 2018

Juan Magán i Belinda, els primers noms confirmats del festival Los 40 Primavera Pop a Rubí

Imagen noticia

El músic i productor nascut a Badalona Juan Magán i la cantant mexicana Belinda seran dos dels artistes que actuaran en el festival Los 40 Primavera Pop, que tindrà lloc el 5 de maig a l’Escardívol, segons ha confirmat l’emissora.

Magán, que és un dels DJ del moment, es va donar a conèixer internacionalment l’any 2008 amb el naixement de l’electro latino. Ha estat nominat quatre vegades als Latin Grammy i sis ocasions als Latin Music Awards. Entre els seus èxits, hi ha ‘Bailando por ahí’ o ‘Te voy a esperar’, tema principal de la pel•lícula ‘Les aventures de Tadeo Jones’, que va interpretar precisament amb Belinda, qui també pujarà a l’escenari de l’Escardívol.

Belinda és una cantant i actriu mexicana nascuda a Madrid que ha publicat quatre discos de música pop i que és coneguda musicalment sobretot pel single ‘Déjate llevar’ i per la cançó que va cantar amb Juan Magán.

Adexe i Nau
Altres noms ja confirmats del festival són els germans canaris Adexe i Nau, un grup de reggaton juvenil que ha estat número 1 de vendes a l’estat espanyol amb el seu primer àlbum ‘Tu y yo’. Els dos joves triomfen a Amèrica Llatina.