La Biblioteca acull aquesta tarda la presentació del diari la ‘Jornada’

Imagen noticia
El Sènior Masculí del CNR continua imparable a Primera
2 de noviembre de 2017
Imagen noticia
C’s critica la tancada a l’Ajuntament d’alguns regidors d’ERC, l’AUP i el PDeCAT durant el cap de setmana
6 de noviembre de 2017

La Biblioteca acull aquesta tarda la presentació del diari la ‘Jornada’

Imagen noticia

La Biblioteca de Rubí acollirà aquest divendres a les 20 hores la presentació de la ‘Jornada’, un nou diari generalista, d’esquerres i amb perspectiva de gènere, un projecte que arrencarà a principis del 2018. El projecte comptarà amb una edició diària, amb excepció dels dilluns, en paper als quioscos. També tindrà la seva versió digital.

La ‘Jornada’ és una proposta de cooperativa mixta sense ànim de lucre de socis i treballadors amb l’objectiu de ser un mitjà que no depengui dels grans poders financers i econòmics, sinó de la gent. El mitjà informarà de l’actualitat dels territoris de parla catalana, Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i es finançarà amb socis i subscriptors. Fer-se soci té un cost de 50 euros i pel que fa als subscriptors existeixen diverses modalitats, entre els 6 i els 25 euros al mes.

A Rubí, la presentació comptarà amb la presència de l’exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, el periodista Vicenç Rabadán, la portaveu de la plataforma Rubí sense abocadors, Montse Rousse, i el portaveu de l’organització ARSI, Mohammed Jaoujat. L’acte de presentació es clourà amb les actuacions del cantautor Cesk Freixas, que viu a Rubí, i Leo, membre del grup Che Sudaka. Per part del nou mitjà, hi assistiran Laia Altarriba, directora, i Anna Palou, periodista del projecte i extreb