La Biblioteca Mestre Martí Tauler està acreditada com a punt d’informació turística del Vallès Occidental

Imagen noticia
L’1 de setembre s’obrirà una nova convocatòria d’ajudes per a la pràctica esportiva d’infants i joves
10 de agosto de 2020
Imagen noticia
L’Olímpic Can Fatjó iniciarà la temporada 20/21 al camp del Sant Andreu de la Barca
13 de agosto de 2020

La Biblioteca Mestre Martí Tauler està acreditada com a punt d’informació turística del Vallès Occidental

Imagen noticia

Amb la finalitat d\’acompanyar les persones que visiten el Vallès Occidental i de complementar la seva experiència al territori, el Consell Comarcal ha treballat amb entitats públiques i privades per crear una xarxa de Punts d\’Informació Turística a la zona del Vallès Occidental. Un total de 22 establiments estan acreditats per desenvolupar aquesta tasca -entre ells, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de la nostra ciutat- i aquest estiu estan col·laborant en la difusió de les propostes per redescobrir el Vallès Occidental.

Des de fa uns anys, aquest programa gestionat al territori pel Consell Comarcal facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, orientar i acompanyar les persones visitants durant la seva estada a la comarca. La finalitat d\’aquesta iniciativa és ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s\’ofereix i donar reconeixement formal a la labor d\’assessorament al visitant que molts dels establiments participants ja porten a terme. La tasca realitzada pels establiments integrants a la xarxa permet oferir una experiència de qualitat al visitant que ve a gaudir de les propostes de turisme de proximitat al territori.

Pensant en aquest estiu i en els canvis d\’hàbits turístics provocats per la Covid-19, des del Consell Comarcal s\’ha treballat de manera exhaustiva en la difusió de propostes per a descobrir l\’entorn natural, el patrimoni i la gastronomia del Vallès Occidental.