La botiga Carmen Art Floral guanya el Concurs d’Aparadors de Nadal

Imagen noticia
El FC Barcelona i el Cent Patins s’enfrontaran aquest divendres a la tarda a la pista de gel en dos partits d’exhibició
27 de diciembre de 2019
Imagen noticia
Rubí recupera la tradició de l’Home dels Nassos, que té tants nassos com dies li queden a l’any, gràcies a Geganters de Rubí
31 de diciembre de 2019

La botiga Carmen Art Floral guanya el Concurs d’Aparadors de Nadal

Imagen noticia

El Concurs d’Aparadors de Nadal 2019, organitzat per Comerç Rubí, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, ja té guanyadors. La botiga Carmen Art Floral, situada al carrer Maximí Fornés, ha estat distingida pel jurat amb el primer premi del concurs, dotat amb 300 euros, per la decoració del seu aparador, que llueix un gran arbre elaborat amb materials reciclats com roba i amb flors típiques del Nadal.

Pel que fa als altres dos guardonats, la Ferreteria Can Fatjó, situada a l’avinguda de Castellbisbal, ha rebut el segon premi, dotat amb 200 euros. El seu aparador acull un gran pessebre, integrat per un poble nevat ple de personatges i petits detalls.

Finalment, F&L Joiers, del carrer de Sant Cugat, ha aconseguit el tercer premi i 100 euros, per un aparador que combina elements nadalencs clàssics amb altres més moderns, en sintonia amb les joies que es venen a l’establiment.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, el regidor de Comerç, Moisés Rodríguez, i el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño, van ser els encarregats divendres passat de lliurar els premis als tres establiments. L’alcaldessa va felicitar tots els premiats i va ressaltar la iniciativa, destacant que serveix per a dinamitzar el teixit comercial. Enguany han participat en el Concurs d’Aparadors 23 botigues.

Per la seva banda, Miquel Ortuño, des de Comerç Rubí, va animar a totes les botigues a participar en les properes edicions del concurs i superar la vintena d’establiments participants. Per Ortuño, «no s’entén que s’hagi d’anar al darrere dels comerços quan hi ha un premi econòmic i publicitat pels guanyadors».