La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa 250 cursos especialitzats dins el Programa de Garantia Juvenil

Imagen noticia
Focs artificials, gegants, missa i música per celebrar la festa de Sant Pere en petit format
22 de junio de 2020
Imagen noticia
Toni Cruanyes presentarà ‘Un dels nostres’ aquest divendres a la carpa d’El Racó del Llibre
25 de junio de 2020

La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa 250 cursos especialitzats dins el Programa de Garantia Juvenil

Imagen noticia

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsa una nova oferta formativa en línia d’un total de 250 cursos especialitzats en 16 categories i temàtiques diferents. Es tracta d’una formació dirigida als joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil de la Cambra (PICE) que podran triar cursos específics en sanitat, idiomes, informàtica i comunicacions, comerç, màrqueting, electricitat i electrònica o hostaleria i sector serveis, entre altres famílies professionals.

L’oferta es pot consultar a l’apartat web www.garantiajuvenil.cat/formacio-online. Els joves interessats es poden posar en contacte a través del correu electrònic [email protected] o emplenar el formulari de consultes del web www.garantiajuvenil.cat/contactar.

Represa de les activitats
D’altra banda, el PICE ja ha reprès les activitats presencials, tant pel que fa a les orientacions d’assessorament individuals, com en els cursos presencials.

El Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa és un programa d’orientació i integració laboral i educativa per a joves d’entre 16 i 29 anys que han decidit integrar-se al món laboral o educatiu. Poden participar tant els joves sense estudis, ni experiència laboral, com aquells que tenen titulació i experiència, però no tenen feina.

El programa també està adreçat a aquelles empreses interessades en contractar joves professionals formats dins d’aquest programa i que alhora podran accedir a les ajudes de la Cambra de Terrassa.