La Cambra de Terrassa presentarà a Rubí l’avantprojecte de llei per a la dinamització del comerç local

Imagen noticia
Demanen 30 anys de presó per un home que abusava de menors al parc de Ca n’Oriol
2 de marzo de 2020
Imagen noticia
Nausicaa Bonnín i Mar Coll expliquen al alumnes del Pau Casals els secrets del cinema
4 de marzo de 2020

La Cambra de Terrassa presentarà a Rubí l’avantprojecte de llei per a la dinamització del comerç local

Imagen noticia

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa organitza a Rubí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Generalitat i Rubí Comerç, una presentació de l’avantprojecte de llei de les àrees de promoció econòmica urbana (APEU). L’avantprojecte té com a objectiu buscar i enfocar solucions a la problemàtica i agilitat del comerç de proximitat per obrir-se camí davant el complex i competitiu entorn comercial i per aconseguir la dinamització i revitalització d’espais en els quals es concentren activitats industrials, comercials o de serveis.

La sessió tindrà lloc el pròxim 19 de març a la masia Can Serra. Moisés Rodríguez, regidor de Comerç, donarà la benvinguda als assistents i Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat, i Montserrat Gallardo, subdirectora general de Comerç, seran les encarregades de presentar a les persones assistents el contingut i les possibilitats de l’avantprojecte de llei de les àrees de promoció econòmica urbana (APEU). El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, realitzarà la cloenda.

La presentació, d’una durada aproximada d’una hora i mitja, començarà a les 14.15 h per facilitar l’assistència dels responsables d’establiments i associacions comercials de la ciutat, que disposaran d’un torn de preguntes i intervencions.

Per assistir-hi, cal formalitzar una inscripció a [email protected]