La Colla Gegantera Club Amics de Rubí visita Castelló

Imagen noticia
S’obre el període per demanar ajudes per a la millora del comerç local
14 de octubre de 2019
Imagen noticia
Crida de les entitats sobiranistes a participar a la Marxa per la Llibertat
16 de octubre de 2019

La Colla Gegantera Club Amics de Rubí visita Castelló

Imagen noticia

Amb motiu de la VII Trobada de Gegants i Cabuts de l’Alcora, els geganters del Club Amics de Rubí van viatjar a principis d’octubre a la capital de l’Alcalatén. La ciutat castellonenca d’Alcora va acollir aquesta trobada, on van participar també els gegants de Borriana, Benicàssim, Artana, Vinaròs, Almassora, Onda, Mas de las Matas, Monòver, Paiporta i Valdealgorfa.

El Quimet i el Pitus, amb la capgrossa Àvia, van fer la plantada a la plaça de l’Ajuntament i una passejada pels carrers del municipi valencià. La colla també va oferir uns balls un cop finalitzada la cercavila, quan va cloure amb l’intercanvi de recordatoris i un dinar de germanor amb tots els participants.

Aquesta visita va servir per fer noves amistats entre les colles d’Alcora i Rubí. De fet, els rubinencs van gaudir d’una molt bona diada conjuntament amb altres colles conegudes.

Aquest dissabte, la colla participarà a la tradicional Fira de sant Galderic i el 17 de novembre assistirà a la Trobada Gegantera de La Sagrera, a Barcelona.