La crema de la sardina marca el final del Carnaval

Imagen noticia
Condis obrirà un supermercat dins del Mercat Municipal
5 de marzo de 2019
Imagen noticia
Arriba a Rubí el FemPop, un festival musical protagonitzat per dones
7 de marzo de 2019

La crema de la sardina marca el final del Carnaval

Imagen noticia

Com és tradicional, la darrera activitat del Carnaval ha estat la crema de la sardina, que ha tingut lloc aquesta tarda al solar de l\’Escardívol amb la participació de centenars de persones. Amb la col·laboració dels Diables de la Riera de Rubí, centenars d\’infants han cremat la seva pròpia sardina en una foguera on també ha cremat la sardina que es va fer el dijous de la setmana passada en un taller a la Biblioteca.

La crema de la sardina ha estat el final del Seguici Fúnebre, que ha sortit a les 18.30 hores de la plaça Doctor Pearson, amb la sardina i tota la comitiva fúnebre, i ha recorregut la ciutat fins a l\’Escardívol.

L\’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha fet una valoració positiva de les activitats just després de finalitzar la crema de la sardina i ha destacat per sobre de tot que \»la participació \»ha estat sense incidents\» i que els veïns de Rubí han participat de forma molt nombrosa en les activitats. Entre totes les activitats, l\’alcaldessa va destacar la bona acollida del Ball de Carnaval, que va tenir lloc per primer cop al Celler.