Condis obrirà un supermercat dins del Mercat Municipal

Imagen noticia
Inauguren una placa a Les Rambles en record dels atemptats del 17-A
4 de marzo de 2019
Imagen noticia
Ànnia García serà l’alcaldable de la coalició En Comú Podem
6 de marzo de 2019

Condis obrirà un supermercat dins del Mercat Municipal

Imagen noticia

L\’empresa Vendipractic SL, responsable del supermercat Condis a Can Fatjó i l’única que ha optat a la licitació, ha aconseguit la concessió d\’ús privatiu per explotar un establiment comercial a l\’interior del Mercat Municipal de Rubí. Aquest dimarts, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el propietari de la firma, Roger Ribera, han signat el document de la concessió, que s’allargarà fins al setembre del 2048 a canvi d’un cànon de 600.001 euros.

Segons ha explicat Ribera, el supermercat, que respondrà al concepte CondisLive, comptarà amb taulells de productes frescos -fruita, peix i carn- i serveis com el de compra a domicili. El seu horari s’ajustarà al màxim als del Mercat Municipal, ja que es concep com un servei complementari a l’oferta d’aquest.

Per la seva banda, Martínez s’ha mostrat molt satisfeta per la concreció d’aquesta adjudicació, que s’havia allargat en el temps per dificultats en el plec de clàusules tècniques. Per la màxima responsable municipal, el futur supermercat complementarà l’oferta de qualitat i proximitat del Mercat i el farà un espai encara més atractiu per anar a comprar.

En aquest sentit, Ribera ha ressaltat que el Mercat és un punt de trobada on s’intercanvien experiències i idees, un espai de relació, més enllà de l’acte estrictament comercial. Per al responsable de Vendipractic, el supermercat aportarà una continuïtat a l’oferta comercial ja existent al Mercat i a més suposarà un valor afegit. «Serà beneficiós per a tothom», conclou.

La previsió és que el supermercat, de 800 m2, es pugui obrir al públic a finals d’aquest any, per la campanya de Nadal. En un termini màxim de tres mesos, l’operador ha de presentar el projecte executiu i la llicència d’obres. Després, el concessionari disposarà del termini màxim de set mesos per executar-les.