La falta d’inversió en els polígons centra la trobada entre el PSC i Cecot

Imagen noticia
Els treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa planten cara a les retallades
19 de enero de 2014
Imagen noticia
Rafa López, secretari general de Podemos Rubí, dimiteix per la crisi interna del partit
21 de enero de 2014

La falta d’inversió en els polígons centra la trobada entre el PSC i Cecot

Imagen noticia

La candidata socialista a l’alcaldia de Rubí, Ana M. Martínez, s’ha reunit aquest matí amb diversos membres de la patronal Cecot Rubí a l’Hotel Park Sedó. En el transcurs de la trobada, s’han tractat temes com ara l’estat dels polígons, la simplificació dels tràmits i la fiscalitat.

La delegació de la patronal catalana ha transmès a la candidata del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) algunes de les necessitats dels empresaris, especialment centrades en la millora dels polígons industrials de la ciutat. Josep Parera, president de Cecot Rubí, considera que cal “millorar l’oferta de sòl industrial i desenvolupar un pla director de polígons amb un calendari d’execució perquè hi ha moltes coses a fer en els polígons”.

Per la seva banda, Ana M. Martínez ha afirmat que tot i que el PSC en els darrers tres mandats “ha fet inversions als polígons, no s’han fet a un ritme necessari i amb la crisi encara ha estat més difícil”, i s’ha compromès si surt escollida a “incrementar la inversió en els polígons per tal que el retard en aquest ritme d’inversió es pugui corregir de forma ràpida”. La candidata socialista ha afirmat que l’objectiu és que “Rubí sigui una ciutat amb sòl industrial de qualitat, per això es necessita invertir en polígons, perquè això generarà ocupació, i aquesta és la prioritat del PSC”.

Durant la trobada, la Cecot ha insistit en la necessitat de millorar les connexions de transport públic als polígons i l’accés a la fibra òptica, mentre que els socialistes rubinencs han posat l’accent en la formació dual, en la qual les hores de formació a l’aula i a l’empresa són variables.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *