La Festa de Cap d’Any al Celler aplega prop de 3.500 persones

Imagen noticia
L’aparcament de l’Escardívol es restringirà a partir de dimecres per la Cavalcada
31 de diciembre de 2018
Imagen noticia
Bons resultats pel CNR en el Duatló de Muntanya de Porqueres
4 de enero de 2019

La Festa de Cap d’Any al Celler aplega prop de 3.500 persones

Imagen noticia

El 2020 va començar a Rubí amb una festa de Cap d’Any que va tenir lloc al Celler entre les 0.30 i les 4.30 hores del primer dia de l’any. Segons el sistema de comptatge automatitzat d’assistents a l’interior de l’edifici, 3.400 persones van passar per l’antic celler cooperatiu durant les primeres hores del 2020.

El moment de més afluència va ser a les 2 hores quan s’hi van reunir fins a 1.000 ciutadans i ciutadanes, el màxim de l’aforament de l’equipament, per recrear les dotze campanades que indiquen el canvi d’any.

A més d’omplir la plaça del Celler i la sala annexa -que va arribar a completar aforament durant un bon tram de la nit-, enguany la festa va aplegar també més públic a la Sala de les Tines, on s’hi va ubicar un nou punt de consum i nou mobiliari i decoració.

La festa es va titular ‘Cap d’any de llum’ perquè la llum va ser protagonista. Les persones assistents a la festa, de totes les edats, van gaudir de dos ambients musicals, un a l’interior del Celler i un altre a la plaça adjacent.

Cadascun d’aquests espais comptava amb un DJ que va punxar una selecció de grans èxits entre els quals van destacar els temes musicals més populars de l’any. A més, la sessió programada a l’exterior del Celler es va completar amb videoprojeccions d’animació editades especialment per a l’ocasió.

Sense incidències destacables
Com l’any passat, la proposta va tenir lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat. A més de responsables i tècnics de Cultura i Participació, van participar en l’organització de l’esdeveniment Protecció Civil, Policia Local i ambulàncies, agents de vigilància privada, l’equip del servei de neteja i prevenció de residus i personal del servei de manteniment.