La festa de Cap d’Any al Celler oferirà un viatge musical per diverses ciutats del món

Imagen noticia
El CRAC torna a organitzar el Quinto solidari
24 de diciembre de 2018
També buscaven refugi
28 de diciembre de 2018

La festa de Cap d’Any al Celler oferirà un viatge musical per diverses ciutats del món

Imagen noticia

La festa de Cap d’Any organitzada per l’Ajuntament durà per títol ‘Cap d’Any al Món’ i estarà ambientada en diverses ciutats, segons ha avançat el consistori. A l’interior del Celler, DJ Rouge Soler conduirà les persones assistents en un viatge per la música més actual i ballable, mentre que a l’exterior del recinte, el públic podrà gaudir d’un espai de foodtrucks amenitzat per un segon DJ.

L’Ajuntament ha apuntat que la festa es completarà amb tot un seguit de sorpreses que permetran als rubinencs i rubinenques donar la millor benvinguda a l’any nou.

L’activitat arrencarà a les 0.30 hores i s’allargarà fins a les 4.30 hores. L’accés al recinte serà gratuït i lliure per als majors de 16 anys, que hauran de dur la seva documentació original ─DNI, NIE o carnet de conduir─ per si li fos requerida.

Amb aquesta celebració, l’Ajuntament de Rubí recupera una de les activitats més demanades per la ciutadania, ja que feia molts anys que no s’organitzava festa de Cap d’Any a la ciutat de caràcter públic, per la qual cosa l’oferta lúdica la nit del 31 de desembre es limitava a festes privades.

Segons el consistori, l’objectiu és oferir als rubinencs i rubinenques la possibilitat de gaudir d’aquesta nit tan especial a la seva pròpia ciutat i en un lloc cèntric, sense necessitat de fer cap desplaçament en vehicle privat o transport públic. La proposta complementa la programació de Nadal i Reis integrada per prop de 200 activitats, organitzades per diversos serveis municipals i entitats locals.