La Festa do Pulpo de la Irmandade Galega omple la rambla del Ferrocarril

Imagen noticia
Crema un magatzem del camp de golf de Sant Cugat sense causar ferits
26 de mayo de 2018
Imagen noticia
La segona edició de la Fira del Vehicle Elèctric creix en nombre de visitants
29 de mayo de 2018

La Festa do Pulpo de la Irmandade Galega omple la rambla del Ferrocarril

Imagen noticia

La Festa do Pulpo de la Irmandade Galega de Rubí, que ha tingut lloc aquest cap de setmana, ha tornat a ser un èxit de públic i ha omplert la rambla de la Ferrocarril amb una variada mostra de folklore i gastronomia gallega. Des de divendres a la nit i fins diumenge, milers de rubinencs han passat en algun moment per la rambla per gaudir d’alguna de les propostes de la també coneguda com a Festa das Letras Galegas, que enguany arribava a la seva 37a edició.

La degustació i la venda de productes típics de la gastronomia gallega, com ara el pop a feira, el lacón, l’empanada, els formatges de la terra o la popular queimada, han estat un dels principals reclams de la festa. La música de les gaites, amb una variada exhibició dels balls típics de Galícia, s’han succeït durant tot el cap de setmana i han aplegat un bon nombre de públic. També han tornat a aplegar una nombrosa assistència els balls populars amenitzats per les orquestres Suavecito i Duo Mediterráneo.

Com és tradicional, dissabte al matí va tenir lloc una cercavila pel centre del poble i fins a la plaça de Pere Aguilera, on l’alcaldessa i diferents regidors van rebre els membres de la Irmandade.