La Font del Ferro obrirà les portes a tota la ciutadania

Imagen noticia
Ràdio Rubí organitza una recollida solidària a favor d’ASAV
6 de abril de 2018
Imagen noticia
La proposta ‘Comerç Sostenible’ incorpora un grup de compra agregada d’energia
10 de abril de 2018

La Font del Ferro obrirà les portes a tota la ciutadania

Imagen noticia

La societat municipal Font del Ferro celebrarà el 15 d’abril una jornada de portes obertes amb l’objectiu de donar a conèixer la seva activitat social, laboral i productiva. Entre les 10 i les 15 hores, la ciutadania podrà visitar el viver, comprar plantes i gaudir de diverses propostes lúdiques i divulgatives.

Un any més, seran els mateixos treballadors i treballadores de la Font del Ferro els que guiaran la ciutadania durant la seva estada a la finca. D’aquesta manera, les persones visitants podran conèixer de primera mà la tasca que s’hi desenvolupa, quin tipus de plantes s’hi cultiven, accedir a les darreres novetats de producció i, fins i tot, participar en un taller de sembra de planta aromàtica. Durant la jornada de portes obertes també es podrà gaudir d’actuacions, d’un pica-pica i de l’obsequi d’una planta de producció pròpia ─fins a exhaurir existències─.

Amb aquesta activitat anual, que ja s’ha convertit en una tradició, la Font del Ferro vol donar-se a conèixer com una empresa competitiva on les persones professionals i els particulars poden adquirir plantes de qualitat a un bon preu. La jornada també té com a finalitat difondre la important tasca d’inclusió social que desenvolupa aquesta societat, oferint formació i treball a persones amb diversitat intel·lectual, així com altres serveis relacionats amb aquest col·lectiu. És el cas de l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional, que disposarà d’un estand informatiu al recinte on els visitants podran fer les seves consultes i endur-se un exemplar del catàleg de serveis sobre diversitat funcional de Rubí.

«La Font del Ferro és una peça clau dins les polítiques d’atenció a la diversitat funcional que estem desplegant durant aquest mandat», ha dit la regidora de Serveis a les Persones, Marta García.