La Guàrdia Civil desarticula una organització criminal que tenia la seva base a Rubí

Imagen noticia
Incendi d’una xemeneia en un immoble del carrer Lope de Vega
2 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Rubí Jove fa una crida a participar en la gravació d’un videoclip a favor de la diversitat
6 de noviembre de 2018

La Guàrdia Civil desarticula una organització criminal que tenia la seva base a Rubí

Imagen noticia

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada a robatoris en l’interior de camions quan aquests estaven aturats a diferents àrees de servei. Tota la mercaderia robada es dipositava en una nau d’un polígon industrial de Rubí, per a la seva posterior venda.

Per cometre els robatoris feien servir turismes de la seva propietat. Per carregar la mercaderia robaven furgons comercials als quals canviaven la matrícula, ja que disposaven d’un taller per fabricar i col·locar-ne.

En total hi ha 11 detinguts, i una altra persona investigada, acusats de com a mínim 37 robatoris en àrees de servei de les autopistes A-2 i AP-2 en les províncies d’Osca, Saragossa i Lleida. Tots els detinguts, d’entre 20 i 42 anys, resideixen a la província de Barcelona, a les poblacions de Barcelona, Terrassa i Santa Coloma de Gramenet i se’ls imputa delictes de pertànyer a una organització criminal, robatori amb força i falsificació documental. El jutge ha decretat presó per a quatre d’ells i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs.