La Hermandad Rociera de Rubí col·labora novament amb el Museu Vallhonrat per a l’emplaçament del seu pessebre vivent, una activitat que es va posar en marxa l’any passat amb molt bona acollida de públic. Els jardins del Museu seran l’escenari d’un original Betlem entre el 18 i el 23 de desembre. El pessebre animat comptarà amb més de 30 figurants i una desena d’escenaris dissenyats i elaborats pels membres de l’entitat, entre ells alguns de nous. La principal novetat d’enguany és un mur dels desitjos on tots els rubinencs i rubinenques podran escriure un missatge per dipositar-lo allà. Finalment, tots aquests desitjos seran cremats en una foguera l’últim dia del pessebre, dissabte 23 de desembre.
L’entrada estarà oberta de forma gratuïta a tots els rubinencs i rubinenques que vulguin gaudir d’aquesta activitat, totes les tardes de 18.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres, i dissabte de 10 a 14 hores. La decoració de les diferents escenes del pessebre s’ha realitzat amb poliestirè, fustes i altres materials. Des de l’associació conviden a tots els rubinencs i rubinenques a visitar aquest pessebre familiar i divertit, que també comptarà amb un vessant solidari: la Hermandad promocionarà la tasca de la Fundació Mona de Girona, una entitat que es fa cura dels primats maltractats per l’ésser humà en casos com actes publicitaris o tràfic d’animals.
Alfonso Manjón-Cabeza, membre de l’entitat, ha agraït la generositat de Pere Vallhonrat, qui va quedar encantat amb el format de la primera edició del pessebre. “Des del Museu ens han ajudat amb la instal·lació d’una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, entre d’altres”, explica.