La històrica perruqueria masculina Germans Giménez tanca les seves portes

Imagen noticia
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
3 de octubre de 2018
Imagen noticia
Un incendi calcina un magatzem de material a Sant Genís
6 de octubre de 2018

La històrica perruqueria masculina Germans Giménez tanca les seves portes

Imagen noticia

L’emblemàtica i coneguda perruqueria masculina Germans Giménez, que es va inaugurar el 30 de maig de 1965 al carrer Llobateras i que actualment era ubicada a la Plaça 11 de Setembre, ha abaixat definitivament la persiana per jubilació, després de 53 anys de servei, i ho ha fet amb una festa de comiat pels seus clients que va tenir lloc el passat 29 de setembre.

En Juan Giménez Navarro, pare dels actuals propietaris, va ser qui va fer possible que la perruqueria obrís les portes a la ciutat a petició del seu fill gran qui, davant la negativa familiar per anar a treballar a França de perruquer, va decidir aprofitar els seus estudis i la seva habilitat per obrir un negoci local. I aquest establiment va aconseguir clients de tota la comarca. Amb el pas dels anys, dos germans més es van incorporar al saló de perruqueria.

D’anècdotes n’hi ha moltes i per omplir un llibre: recorden que el germà petit no volia treballar a la perruqueria i quan el pare, marxava, ell també ho feia per jugar fins que l’anava a buscar i el tornava a portar al negoci familiar; i també expliquen que en els inicis el preu de tallar era de 8 pessetes, el d’afaitar de 4 pessetes i per un servei sencer es feien pagar 12 pessetes de l’època.