La màgia dels Reis d’Orient protagonitza una de les Cavalcades més multitudinàries de Rubí

Imagen noticia
Documental sobre la vida de l’escriptor Carlos Ernesto García
4 de enero de 2018
Imagen noticia
La Societat de Blues de Rubí organitza un concert de Joan Vinyals Band
8 de enero de 2018

La màgia dels Reis d’Orient protagonitza una de les Cavalcades més multitudinàries de Rubí

Imagen noticia

Melcior, Gaspar i Baltasar han recorregut els carrers de Rubí damunt de les seves carrosses, acompanyats pel Carter Reial, el Mag Rubisenc i milers de persones que han fet de la Cavalcada del 2018 una de les més multitudinàries que es recorden a la ciutat. El bon temps ha permès a petits i grans seguir la desfilada reial amb tranquil·litat, tot i les habituals empentes i cops per aconseguir caramels.

Un modernitzat Estel obria el camí de la Cavalcada, en la qual, a més de desfilar Ses Majestats, no ha faltat la presència de diversos elements, prop d’una vintena: clics, fades, ballarines, pinotxos, meduses, ocells, elefants, coets, avions, cotxes i fins i tot un cavall, que tirava del carro del carbó, que enguany anava acompanyat per persones disfressades de carbó que tiraven confeti a la gent. No podien faltar tampoc les dues carrosses dels caramels, una al principi i l’altra al final, per qüestions de seguretat, i que han llençat 4 tones de caramels sense gluten. La música ha estat protagonista durant tota la desfilada, música nadalenca, però també ritmes africans, bandes de vent i molta percussió.

La desfilada ha sortit des del carrer Cadmo i ha seguit per l’eix de l’illa de vianants, on s’ha aplegat a banda i banda una gran multitud que no es volia perdre cap detall de la Cavalcada. Per tal de no entorpir la marxa de les carrosses, algunes de les quals estaven parcialment renovades, l’Ajuntament ha retirat les jardineres que es van instal·lar fa unes setmanes per motius de seguretat. La rua ha continuat pel barri de Les Torres i la Zona del Mercat per tornar cap al centre, on està previst que finalitzi a la plaça del Doctor Guardiet, amb l’adoració de Ses Majestats al Nen Jesús, tota una tradició a la ciutat.

Melcior, Gaspar i Baltasar omplen l’Escardívol d’il·lusió
Abans de començar la Cavalcada, els infants, amb unes llanternes lluminoses a les mans, han hagut d’esperar amb paciència l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Alguns problemes amb el so semblava que podien endarrerir dels tres Reis, però al voltant de les 18 hores s’han materialitzat de forma màgica a l’Escardívol, envoltats d’un núvol de confeti i amb l’ajuda del Mag Rubisenc.

Només arribar a la ciutat, Ses Majestats han rebut de mans de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, la clau de la ciutat, que obre totes les llars de Rubí per tal que Melcior, Gaspar i Baltasar puguin obrir les portes de les cases i dipositar al seu interior els regals que tots els rubinencs han demanat. Acompanyats del Carter Reial, el Mag Rubisenc, l’alcaldessa i una vintena d’infants, que també estaven al damunt de l’escenari, els Reis han saludat els rubinencs i han enfilat el camí cap a les carrosses.

La presència de Ses Majestats a l’Escardívol ha desfermat la il·lusió i l’eufòria entre els petits i no tant petits. El més sol·licitat, com és habitual, ha estat el rei Baltasar, però Gaspar i Baltasar també han estat molt aclamats. Tots tres s’han donat un autèntic bany de masses i han rebut l’afecte dels rubinencs en el trajecte fins arribar a les carrosses, que els esperaven per iniciar la rua.

Com altres anys, tot l’espectacle de l’arribada dels Reis d’Orient ha estat traduït de forma simultània al llenguatge de signes i, a més, s’ha habilitat una fila zero per a persones amb diversitat funcional, que han pogut seguir de molt a prop l’arribada dels Melcior, Gaspar i Baltasar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *