La Marató de contes recapta 1.500 euros destinats a la prevenció i cura de les malalties infeccioses

Imagen noticia
El govern torna a aprovar el pressupost amb el suport de C’s, el PP i els no adscrits
15 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El Pessebre Vivent de l’Hermandad torna al pati del Museu Vallhonrat
19 de diciembre de 2017

La Marató de contes recapta 1.500 euros destinats a la prevenció i cura de les malalties infeccioses

Imagen noticia

Uns 280 espectadors van gaudir el passat diumenge d\’una nova edició de La Marató de contes, un espectacle solidari organitzat per La Xarxa consistent en narracions de contes per a un públic familiar i infantil que destina la recaptació de taquilla a la causa anual de la Marató de TV3, enguany dedicada a la prevenció i cura de les malalties infeccioses. Com a novetat, la jornada ha comptat amb cares noves com l\’actor Jep Barceló, el mag Jordi Quimera o la contacontes Rosa Fité. Carme Pomareda, coordinadora de La Xarxa a Rubí, explica que han recaptat 1.500 en aquesta edició.

La resta de narradors van ser entitats rubinenques habituals d\’aquesta cita com el Casal Popular, el grup Cascavells de l\’Esbart Dansaire, el grup de teatre Esbarjo del Regina Carmeli, les escoles de ball Dinàmic Crescendo i Adanubi, Neus Lozano o Ràdio Rubí, entre d\’altres. Pomareda ha agraït la col•laboració fixa en aquest esdeveniment d\’algunes entitats, que repeteixen any rere any per contribuir en aquesta causa solidària. El presentador de la gala ha tornat a ser Robert Gobern, qui ha generat moltes rialles entre el públic amb els seus moviments per l\’escenari en patinet elèctric.

Enguany ha destacat una gran diversitat de contes, alguns d\’ells originals i altres com a versions adaptades d\’històries com La Caputxeta, \”El gat amb botes\” en versió text i dansa, la història del caganer, \”La noia que volia carbó\”, el text radiofònic \”La Guerra dels Mons\” d\’H.G. Wells o el conte ballat \”Naixement d\’Aurora\”. Pel que fa a textos originals, el grup de teatre Esbarjo del Regina Carmeli ha representat \”Nimbus, un núvol d\’il•lusions\”, el grup Cascavells de l\’Esbart ha ballat i narrat un conte protagonitzat pels dolços i Jep Barceló ha posat veu a \”Les col•leccions de l\’Alba\”, entre d\’altres.

Darrere d\’aquest esdeveniment hi ha La Xarxa, Fundació per a la Promoció de l\’Espectacle Infantil i Juvenil, formada per una seixantena de grups locals que promouen la llengua i cultura catalanes a través de les arts escèniques. La Marató de Contes fa 20 anys que se celebra a Rubí i, des de fa 6 anys, l\’organització col•labora directament amb La Marató de TV3.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *