La mostra de Diorames és la cita ineludible del Nadal rubinenc

La llibreria Lectors al tren acull una exposició d’il·lustracions del CIRC
14 de diciembre de 2021
Rubí d’Arrel organitza una Llumineta de Nadal per finançar la revista L’Esquitx
15 de diciembre de 2021

La mostra de Diorames és la cita ineludible del Nadal rubinenc

L’Associació de Pessebristes de Rubí va inaugurar diumenge passat la tradicional mostra de Diorames a l’Aula Cultural, amb una vintena de pessebres. Una mostra que novament ha captivat el públic, que ja ha tingut ocasió de gaudir de les escenes d’enguany. Una vintena de diorames, alguns dels quals estan ambientades en paisatges exòtics i rurals, però també locals. N’hi ha un on apareix l’antic edifici del Casal Popular, en homenatge al centenari de l’entitat.

La mostra es pot visitar fins al diumenge 9 de gener del 2022. 

Diorames a altres punts de la ciutat

Els pessebristes també han creat els tradicionals pessebres de davant de la porta de  l’Ajuntament i per l’Església de Sant Pere. Tampoc faltarà el que s’ubica al vestíbul de la Biblioteca Municipal Mestre Tauler, que es podrà veure a partir del dia 23 de desembre i que ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de 2n d’ESO de l’escola Regina Carmeli. 

Com a novetat, l’entitat ha creat dos pessebres que es col·locaran en l’entorn natural del municipi: al parc de Can Oriol i al torrent de Can Balasc. Aquest divendres 17 de desembre a les 18 h, l’entitat col·locarà el pessebre al torrent de Can Balasc, mentre que dissabte 18 a les 10 h els pessebristes sortiran des de l’era de Ca n’Oriol fins al mirador de Can Tiraïres on collaran el pessebre, en un acte obert on animen als rubinencs i rubinenques a què els acompanyin.


ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES