La música folk i pop de Judit Neddermann i Dolo Bertrán encisa el públic de La Sala

Imagen noticia
L’Ajuntament repartirà ampolles d’aigua per combatre les elevades temperatures
27 de junio de 2019
Imagen noticia
Tribade i Ladilla Russa ‘ho peten’ a la festa LGTBI de la Festa Major
29 de junio de 2019

La música folk i pop de Judit Neddermann i Dolo Bertrán encisa el públic de La Sala

Imagen noticia

Les cantants catalanes Judit Nedderman i Dolo Beltrán van compartir l’escenari del Teatre Municipal La Sala aquest dijous a la nit per oferir dues hores de música amb unes actuacions en directe molt personals i íntimes.

Judit Neddermann va demostrar la seva polivalència i talent en un directe que va connectar molt amb el públic assistent, oferint algun dels seus temes més coneguts com «Els ocells», «No volem més cops», «Mireia», «Vinc d’un poble», «Ubi Sunt» o «21». La cantautora de Vilassar de Mar va homenatjar les seves arrels folk amb el medley «Despedida (Oda a Coetus)» i «El galgo viene», a Fito Páez amb la la personal versió de «Yo vengo a ofrecer mi corazón» i, fins i tot, es va atrevir amb el portuguès a «Vai, vai, vai».

Per la seva banda, Dolo Beltrán, integrant del grup Pastora durant 15 anys, va presentar el seu debut en solitari: ‘Copilotos’. El pop ballable i electrònic de la cantant i intèrpret barcelonina va animar als assistents amb cançons com ‘Ahora’, ‘Pulso’, ‘Fiesta a los 40’ o ‘Una nit en blanc’.