La nova programació per a gent gran inclou propostes culturals, lúdiques i físiques

Imagen noticia
La 21a Fira del Joc i l’Esport del Carrer prendrà dissabte la rambla del Ferrocarril
18 de septiembre de 2019
Imagen noticia
Nuevos actos de vandalismo en la plaça Montserrat Roig
20 de septiembre de 2019

La nova programació per a gent gran inclou propostes culturals, lúdiques i físiques

Imagen noticia

‘Gaudeix de la vida en gran!’ és el nou programa d’activitats per a persones a partir de 60 anys, una programació estable que inclou una oferta diversa amb propostes de caràcter cultural i intel·lectual, activitats lúdico-festives, diferents tallers i propostes físiques i saludables, entre altres. L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i la regidora de Gent Gran Activa, M. Carmen Cebrián, acompanyades per membres del Consell Consultiu de la Gent Gran, han presentat aquest dimecres el programa.

Segons ha assenyalat Martínez, el programa reflecteix la diversitat del col·lectiu i és fruit del treball realitzat en el marc del Pla estratègic en l’àmbit de les persones grans 2019-2022. A més, ha destacat que fa anys que s’organitzaven activitats per a la gent gran però que ara s’ha treballat per potenciar-les i agrupar-les en una programació estable.

Entre les propostes, que comencen ara i s’allargaran fins al gener de l’any vinent, hi ha activitats físiques i saludables com tallers de country o de moviment conscient i relaxació; visites culturals al Liceu, a la catedral de Barcelona i a la Sagrada Família; sortides culturals per Rubí, activitats d’expressió, creativitat i cultura digital; tallers d’estimulació cognitiva, art creatiu i fotografia amb mòbils i altres cursos diversos.

La programació també inclou les activitats de la Setmana de la Gent Gran, que s’organitzen al voltant de l’1 d’octubre.

Des del Consell Consultiu de la Gent Gran, que ha treballat activament en l’elaboració tant del Pla Estratègic en l’àmbit de les persones grans 2019-2022 com en la programació estable, s’ha valorat molt positivament la feina feta. «El pla s’ha consolidat gràcies a la participació de molta gent que som avui aquí (…), estem contents que els tècnics recollissin les nostres propostes», ha dit el president del Consell, Miquel Raso.