La plataforma Rubí sense abocadors demana convocar de forma urgent la mesa d’abocadors

Imagen noticia
Rubí ja té més de 3.000 casos de covid-19 entre positius i sospitosos
11 de junio de 2020
Imagen noticia
Nou sistema de finançament per a Rubí. Hi estem preparats?
15 de junio de 2020

La plataforma Rubí sense abocadors demana convocar de forma urgent la mesa d’abocadors

Imagen noticia

Rubí sense abocadors ha demanat a l’Ajuntament que convoqui de forma urgent la mesa d’abocadors per poder tractar els temes relacionats amb la possible obertura de Can Balasc, les al·legacions que s’han de presentar i l’activitat que hi ha hagut a Can Balasc i a Can Carreras durant els darrers mesos.

Amb l’estat d’alarma, els tràmits administratius per l’obertura de Can Balasc van quedar aturats, però el comptador va tornar a posar-se en marxa l’1 de juny. El consistori està enviant notificacions del tràmit a les persones interessades de la proposta de resolució favorable de l’Ajuntament i ara aquestes tenen un termini de 15 dies per presentar al·legacions. El problema amb el qual s’estan trobant aquestes persones és que han de presentar la documentació a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) demanant cita prèvia, però les cites que es donen són pel juliol, fora de termini. Per aquest motiu, la plataforma demana a l’Ajuntament que habiliti un altre espai per facilitar el registre de les al·legacions en termini.

D’altra banda, Rubí sense abocadors també alerta que durant el confinament els veïns han detectat un increment considerable de trànsit de camions a Can Balasc i a Can Carreras i activitat a l’extractiva Tejala, que és molt a prop de Can Balasc.