La Policia Local detecta 19 infraccions de les mesures sanitàries durant la nit de Cap d’Any

Imagen noticia
Tot a punt per a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient a la ciutat
3 de enero de 2020
Imagen noticia
El club de lectura Veus de Dona celebra una dècada amb un concurs de relats
5 de enero de 2020

La Policia Local detecta 19 infraccions de les mesures sanitàries durant la nit de Cap d’Any

Imagen noticia

La nit de Cap d’Any a la ciutat va ser relativament tranquil·la i la Policia Local, que cada any es reforça per aquesta nit, va detectar diversos incompliments de les mesures de confinament decretades per les autoritats. Concretament, els agents de seguretat van denunciar 19 infraccions relacionades amb les mesures sanitàries i dues per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Fins a les 3 hores, la patrulla ubicada a l’avinguda de l’Estatut amb la carretera de Sant Cugat, va fer 16 actes de denúncia per incomplir el confinament domiciliari i es va detectar un conductor que conduïa sota els efectes de l’alcohol, vehicle que va ser immobilitzat. Es van fer tres controls més d’alcoholèmia amb resultat negatiu.

Al voltant de quarts de tres de la matinada, la Policia Local es va desplaçar al carrer Viella, a Can Solà, on s’havia alertat d’una festa en un habitatge. La patrulla va fer una denúncia per incomplir les restriccions.

Per últim, a les 5 hores es va detectar un conductor que conduïa begut al carrer Magí Raméntol. Es van realitzar diligències per un delicte contra la seguretat viària per la taxa obtinguda i es va immobilitzar el vehicle. A més, es van fer dues denúncies més per incomplir el confinament, una per cada persona ocupant del vehicle.