La Sala acull el festival VOC Premis i Mostra d’Audiovisual en català

L’Olímpic acusa la falta d’encert i suma la segona derrota consecutiva
17 de novembre de 2017
Imagen noticia
La 15a Diada Sardanista es vesteix de reivindicació
21 de novembre de 2017

La Sala acull el festival VOC Premis i Mostra d’Audiovisual en català

Imagen noticia

?’mnium Cultural ha organitzat la segona edició del VOC Premis i Mostra d’Audiovisual en Català, una iniciativa que vol estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

La mostra del VOC, acrònim de Versió Original en Català, se celebra entre el 16 i el 26 de novembre a gairebé una trentena d’espais de tot Catalunya. A Rubí, la mostra de curtmetratges es podrà veure al teatre municipal La Sala aquest 24 de novembre de 21 a 23 hores.

La mostra té una durada de dues hores i en finalitzar es podrà votar el millor dels curtmetratges projectats, a la vegada que s’oferirà un petit refrigeri. Entre tots els participants a la votació se sortejarà un abonament d’un mes a Filmin. L’entrada es podrà comprar abans de la sessió per 2 euros.

El VOC pretén reconèixer els millors curtmetratges, websèries i micrometratges realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

En aquesta segona edició, s’han seleccionat nou curts. Entre ells, ‘Woody & Woody’, que tracta sobre les angoixes vitals de Woody Allen; ‘Entre pàndols i cavalls’, un documental dels alumnes de l’institut Pere Martell de Tarragona sobre el besavi de Roger Heredia; ‘Anatema’, que tracta sobre un dia qualsevol d’un matrimoni que viu en poble petit amb la seva filla que pateix paràlisi cerebral; o ‘Eladia, un somriure, una carícia, un petó’, un documental sobre l’evolució de la demència d’Eladia i que reflexiona sobre aquesta malaltia.

Altres dels curts són ‘Fugit’ , en el qual un home viatja en cotxe amb el seu fill adolescent quan un fet inesperat canvia el decurs de les seves vides; ‘Housing First: un nou sostre’, un curt sobre la metodologia de treball d’Arrels Fundació per lluitar contra els problemes crònics de les persones sense sostre; ‘Trobar-te’, on un home busca la seva parella genèticament perfecta per oblidar els mals records de relacions anteriors; ‘Benvingut a casa’, la història d’una família al llarg de 50 anys explicada sense sortir del rebedor de casa seva; i ‘L’últim viatge’, una història de dos actors que preparen el guió d’una pel·lícula i com la seva relació s’entrellaça amb la vida real.

Deixa un comentari