La tradicional encesa dels llums, tret de sortida del Nadal a Rubí

Imagen noticia
Tallers, botifarrada i concerts, propostes de la jornada solidària de L’Estatut amb La Marató
30 de noviembre de 2017
Imagen noticia
L’encesa de llums dona el tret de sortida a les activitats de Nadal
4 de diciembre de 2017

La tradicional encesa dels llums, tret de sortida del Nadal a Rubí

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ho té tot llest per donar aquesta tarda el tret de sortida a la campanya nadalenca, que s’iniciarà amb l’encesa de llums. A partir de les 17.30 hores a la plaça Pere Aguilera arrencarà la festa amb l’actuació de la companyia rubinenca La Tal, que tornarà a portar el seu espectacle ‘Carilló de Nadal’. Al voltant de les 18.30 hores està prevista l’encesa de llums, que anirà a càrrec del Consell dels Infants i Adolescents de Rubí. “Repetirem la festa que hem fet els dos darrers anys perquè agrada molt a la gent”, ha explicat l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez.

Més tard, ja amb els llums encesos, a les 19 hores està prevista una xocolatada popular i la posada en escena de l’espectacle ‘La gran tempesta’, a càrrec de la companyia Efímer. A les 19.30 hores es realitzarà el sorteig de la campanya ‘Comerç Rubí et cuida’.

Paral·lelament a les activitats que tindran lloc davant de l’Ajuntament, es posarà en marxa la pista de gel a la plaça de la Nova Estació, el Tió dels comerciants i l’espectacle itinerant ‘Les nòmades’.

Llums al carrer Cal Gerrer
Una de les novetats de l’enllumenat de Nadal d’aquesta campanya és la instal·lació de llums al carrer Cal Gerrer, una petició que havien fet els comerciants a l’Ajuntament. “Si fos per mi il·luminaria tota la ciutat, però no podem i intentem il·luminar les zones que tenen més trànsit comercial i les més cèntriques”, apunta l’alcaldessa.

A banda de la novetat dels llums de Cal Gerrer, s’han renovat algunes de les figures i per primera vegada tots els llums seran LED, inclosos els dels dos avets naturals que gaudiran d’il·luminació: el que està ubicat a la rambla del Ferrocarril i el de la plaça de la Constitució.

El cost de l’enllumenat és de 97.193,25 euros, lleugerament inferior al de l’any passat i els llums estaran oberts entre les 18 i les 22 hores, excepte els dies abans de festius, festius i dies assenyalats que s’apagaran més tard.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *