Tallers, botifarrada i concerts, propostes de la jornada solidària de L’Estatut amb La Marató

Imagen noticia
Carles Castillejo guanya la 94a Jean Bouin i bat un nou rècord
29 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Brutícia a Les Martines
1 de diciembre de 2017

Tallers, botifarrada i concerts, propostes de la jornada solidària de L’Estatut amb La Marató

Imagen noticia

L’institut L’Estatut ha organitzat per aquest dissabte 2 de desembre una nova jornada solidària per recaptar diners per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació de malalties infeccioses. Es tracta del sisè any que el centre organitza aquesta iniciativa i en aquesta edició s’ha reforçat amb moltes més propostes amb la voluntat d’obrir-se a tota la ciutadania, segons explica Dani Pernas, president de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), que per segon any s’ha implicat i molt en l’organització.

Així, la jornada està promoguda per l’alumnat de primer de Batxillerat i pels seus tutors, amb el suport de la direcció del centre i de l’AMPA.

Durant l’activitat, que arrencarà a les 11 hores, l’alumnat muntarà paradetes diverses de venda de llibres de segona mà i de pizzes i dolços. També es realitzaran tallers variats com de trenes, de ‘henna’ o de màgia; jocs infantils variats i un ‘photocall’.

Des de l’AMPA, s’ha organitzat el pregó, que anirà a càrrec de l’escriptora Roser Amills, qui durant la jornada també presentarà el seu nou llibre. A més, s’oferirà un concert del grup femení de rock Fancy Candy Girls, una sessió del DJ Pumocat i un concert de La Gossa d’Era. Entre les novetats també destaca una botifarrada solidària. Durant tota la jornada, hi haurà sortejos de més d’una vintena de regals i obsequis cedits per comerciants locals, que s’han abocat a col·laborar.

Tant el director del centre, Víctor García, com Dani Pernas, de l’AMPA, i les representants dels alumnes conviden a tots els rubinencs i rubinenques a assistir a la jornada solidària i a gaudir de les activitats i altres sorpreses. L’any passat es van recaptar 850 euros, xifra que esperen repetir o superar enguany.