La UE Rubí finalitza la pretemporada amb bones sensacions

Imagen noticia
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
25 de septiembre de 2020
Imagen noticia
Elisa Lucas, Pere Sarrate i Adriana Gómez guanyen els concursos socials de fotos del Gra
29 de septiembre de 2020

La UE Rubí finalitza la pretemporada amb bones sensacions

Imagen noticia

Després de cinc setmanes, el primer equip de la Unió Esportiva Rubí posa fi a una pretemporada atípica per la crisi sanitària. Això però, no ha impedit que Carlos López i la resta del cos tècnic hagin pogut treballar a fons amb els jugadors per arribar a l\’inici del campionat de lliga en bones condicions.

Durant els set partits amistosos, l\’equip ha demostrat que competeix bé, que la seva línia defensiva és forta i, a banda del primer partit contra un rival de categoria superior i més rodat, ha quedat palès que el centre del camp treballa molt, tot i que falta cohesió amb els davanters i que la davantera es potser la part del conjunt blanc-i-vermell que ha tingut més dificultats. Tot i això, per la qualitat dels seus jugadors, el Rubí hauria de tenir un bon nivell ofensiu durant la temporada. També han demostrat tenir un bon nivell els dos porters de l\’entitat.

Els set partits que ha disputat la Unió Esportiva han tingut circumstàncies molt diferents, ja que alguns han estat a porta tancada, però altres no; en alguns casos hi ha hagut vestidors disponibles i en altres no. Aquesta situació es deu al fet que en tractar-se d\’equipaments municipals, cada Ajuntament té el seu propi criteri.

La UE Rubí arrencarà la lliga aquest diumenge a les 12 h al Municipal de Can Rosés contra el Júpiter, en un partit que es disputarà a porta tancada.