La xifra de l’atur a Rubí es redueix en 92 persones al maig

Imagen noticia
Denunciat per espoli un home que tenia fòssils de diversos jaciments, entre ells d’un a Rubí
4 de juny de 2019
Imagen noticia
Els ajuts per pagar l’IBI es podran demanar a partir de l’11 de juny
6 de juny de 2019

La xifra de l’atur a Rubí es redueix en 92 persones al maig

Imagen noticia

El mes de maig ha deixat bones notícies a Rubí pel que fa al nombre de persones sense feina. Un total de 92 rubinencs i rubinenques han pogut sortir de la llista de l’atur i incoporar-se de nou o per primera vegada al mercat laboral. Aquest descens en les xifres de l’atur segueix la tònica del conjunt de Catalunya i de l’estat.

Aquesta baixada del 2% respecte a les dades d’abril, situa en 4.541 persones el nombre de desocupats a la cituat.

Pel que fa a les dades de la comarca, l’evolució també és positiva. Així, al maig, el Vallès Occidental va enregistrar 48.836 aturats, és a dir, 810 persones menys que al mes d’abril.

Una reducció de l’atur en el conjunt de la comarca que ha estat encapçalada per Sabadell, on 268 persones s’han incorporat al mercat laboral. Terrassa, amb 193, i Rubí, amb 92 persones, són les següents ciutats vallesanes on més ha baixat l’atur.

En contraposició, Castellbisbal (+11), Sant Llorenç Savall (+11) i Sant Quirze (+9) són les localitats que han registrat al maig un increment de l’atur.

A Catalunya, l’atur s’ha reduït en 10.507 persones, mentre que en el conjunt de l’estat espanyol les dades també són positives i registren 83.738 persones menys a l’atur que a l’abril.

Deixa un comentari