L’Ajuntament de Rubí vol triplicar l’espai de l’skatepark de Can Sant Joan

Imagen noticia
Alerta dels Mossos pel robatori d’un camió a Castellbisbal
7 de febrero de 2018
Imagen noticia
Millorem l’illa de vianants
9 de febrero de 2018

L’Ajuntament de Rubí vol triplicar l’espai de l’skatepark de Can Sant Joan

Imagen noticia

En el marc de la Taula d’oci i cultura juvenil celebrada aquest dilluns, el regidor d’Esports, Juan López, va informar als joves presents que l’skatepark de Can Sant Joan triplicarà la seva mida actual i que, a l’hora de confeccionar el disseny, es tindran en compte les aportacions fetes per l’associació La Skateboarding Rubí i el Consell dels Infants i Adolescents. Fonts de l’Ajuntament han explicat que el projecte encara s’està redactant. A més, López també va afirmar que està previst potenciar activitats de dinamització en aquest espai.

La Taula d’oci i cultura juvenil, que va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i la regidora de Joventut, Marta García, a més de Juan López, va tractar també propostes de la Festa Major, que tindrà lloc entre el 28 de juny i l’1 de juliol. Entre altres, es va plantejar la qüestió de l’encaix del festival RRandom dins de la celebració, la potenciació i millor dotació d’infraestructures de l’Espai Jove de Salvador Allende, la possibilitat de programar grups locals a l’escenari de l’Escardívol o la posada en valor dels elements identitaris rubinencs.

Alguns dels col·lectius representats a la reunió també van reclamar major difusió i una ubicació més adient del servei d’atenció per a casos d’agressions masclistes que es va implantar per primer cop l’any passat, així com per demanar la continuïtat de les activitats LGTBI aprofitant que el 28 de juny es commemora el Dia de l’Orgull d’aquests col·lectius. A banda de la Festa Major, la Taula de cultura i oci juvenil va intercanviar informació sobre el projecte Street Art, en el marc del qual es va celebrar la primera mostra Full Colors el passat mes d’octubre. Segons va confirmar la regidora de Joventut als participants de la reunió, després de l’èxit de l’any passat, la iniciativa es reeditarà amb la voluntat de reunir-hi més artistes. A més, es va informar que es cediran diversos murs als artistes grafiters.