L’Ajuntament disposarà d’una plataforma electrònica de licitació pública

Imagen noticia
L’Agència Catalana de l’Aigua finalitza les obres d’emergència per aiguats a Rubí i Sant Cugat
25 de marzo de 2019
Imagen noticia
La Biblioteca acollirà una nova exposició: ‘Mujeres al natural’
27 de marzo de 2019

L’Ajuntament disposarà d’una plataforma electrònica de licitació pública

Imagen noticia

L\’Ajuntament de Rubí treballa en la posada en marxa d’una plataforma electrònica de licitació pública amb l’objectiu de facilitar els tràmits de contractació pública en procediments oberts no harmonitzats, simplificats i súper simplificats. Segons el consistori, l’objectiu és aconseguir una major rapidesa a tràmits i gestions així com fer un pas més en l’apropament de l’administració a la ciutadania i la seva modernització. D’altra banda, aquesta iniciativa adapta el procediment a la legislació actual que requereix incorporar el format electrònic en la contractació pública.

Aquest servei beneficiarà a usuaris i administració, ja que suposa un estalvi de temps i diners a l’hora que implica un increment de la transparència, millora la concurrència i participació del teixit empresarial, segons apunta l’administració local.

A partir de l\’abril, les empreses que vulguin participar en els processos de contractació pública de l’Ajuntament oberts no harmonitzats , simplificats i Súper simplificats, hauran de presentar les seves ofertes de forma totalment electrònica a través d\’internet, per mitjà de la seu de licitació electrònica.

En el procés d’implementació de la plataforma de licitacions electròniques es preveu incorporar progressivament totes les modalitats de contractació, integrant en una segona fase els procediments subjectes a regulació harmonitzada i demés modalitats excloses inicialment.

Aquesta plataforma s’ha contractat amb l’empresa VORTAL, que compta amb un servei de suport tècnic al licitador. Conjuntament amb l’entrada en funcionament de la plataforma de licitació electrònica, el consistori organitzarà una jornada informativa adreçada a les empreses per donar a conèixer l’ús de la plataforma.