L’Agència Catalana de l’Aigua finalitza les obres d’emergència per aiguats a Rubí i Sant Cugat

Imagen noticia
Gabriel Rufián (ERC) visita Rubí i alerta de la importància de les eleccions generals i municipals: «Ens juguem els drets socials, nacionals i civils»
24 de marzo de 2019
Imagen noticia
La V Jornada sobre Formació Professional arrenca amb força assistència a la rambla del Ferrocarril
26 de marzo de 2019

L’Agència Catalana de l’Aigua finalitza les obres d’emergència per aiguats a Rubí i Sant Cugat

Imagen noticia

L’Agència Catalana de l’Aigua va finalitzar la setmana passada dues actuacions declarades d’emergència arran dels aiguats del passat mes de novembre amb l’objectiu de restituir les afectacions en diversos torrents a Rubí i Sant Cugat del Vallès, les quals s’han executat durant els darrers tres mesos i han suposat una inversió conjunta de més de 310.00 euros.

A la nostra ciutat, les obres han consistit en l’enderroc d’un tram del mur de canalització al marge esquerre del torrent de Can Estapé en la seva confluència amb la riera de Rubí que s’havia esfondrat com a conseqüència dels aiguats del passat mes de novembre i la conformació d’una protecció amb escullera i reperfilat del talús. L’import de l’actuació ha estat de 178.602,45 euros , finançats per l’Agència Catalana de l’Aigua.

A Sant Cugat, les actuacions s’han contemplat la reposició de l’escullera del llit del torrent de Can Cabassa i dels seus laterals que s’havien esfondrat pels aiguats en un tram proper a la confluència amb el torrent Xoriguer. L’import de l’actuació ha estat de 131.779,19 euros, finançats per l’ACA.