L’Ajuntament estudia col·locar un semàfor a la cruïlla del pont del carrer Sant Joan

Imagen noticia
Convocada una manifestació el 14 de febrer per aturar Can Balasc
4 de febrero de 2020
Imagen noticia
El cantautor rubinenc Roger Margarit presenta ‘Blau’ a La Sala
6 de febrero de 2020

L’Ajuntament estudia col·locar un semàfor a la cruïlla del pont del carrer Sant Joan

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí estudiarà la implantació d’un o més semàfors a la cruïlla entre el pont del carrer Sant Joan i l’avinguda de Castellbisbal. Es tracta d’un encreuament que el consistori reconeix que té una concentració d’accidents i per on circulen diàriament més de 10.000 vehicles.

Així ho van explicar els tècnics en la darrera Taula d’urbanitzacions, que va tenir lloc el dilluns a la tarda a l’Ajuntament amb la presència d’un destacat nombre de veïns.

La solució provisional de l’Ajuntament per reduir la sensació d’inseguretat a la zona serà eliminar el gir cap al carrer Font de la Via venint des del centre de la ciutat i reforçant la senyalització horitzontal. També es planteja ampliar la vorera entre el pont de la Font de la Via i l’avinguda Castellbisbal per augmentar la seguretat.

A la trobada amb el veïnat, també es va explicar que les obres de millora previstes a les urbanitzacions de Can Barceló i Can Solà s’iniciaran al març.

Preocupació pels incendis
Els veïns que van assistir a la reunió van mostrar la seva preocupació pel risc d’incendis i van demanar al consistori que netegi els boscos i els torrents. El tècnic responsable de les franges perimetrals, va explicar que una part es faran durant l’hivern i la primavera i l’altra part a la tardor i aniran a càrrec de Font del Ferro. També va explicar que s’ha constituït l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) a Rubí, que està previst actualitzar el Pla de prevenció d’incendis i que la neteja de torrents ja s’ha iniciat.

Per últim, l’Ajuntament va explicar als assistents que s’ha habilitat una adreça de correu electrònic per tal de recollir les consultes i demandes del veïnat de les urbanitzacions: [email protected]