L’Ajuntament finançarà les colònies a dos joves LGTB

Imagen noticia
Rubí sense abocadors plantarà cara a l’obertura de Can Balasc
9 de mayo de 2018
Imagen noticia
Impulsemos un acuerdo de ciudad
11 de mayo de 2018

L’Ajuntament finançarà les colònies a dos joves LGTB

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí té previst ajudar a dos joves rubinencs del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals (LGTB) per tal que puguin participar en les colònies Oasis que organitza la cooperativa Candela, una estada dirigida als joves homosexuals i transsexuals. El consistori ha afirmat que dos joves rubinencs podran accedir de franc a aquestes colònies, que tindran lloc del 9 al 14 de juliol a Fogars de la Selva.

Els que hi vulguin optar podran presentar una sol·licitud fins al 20 de maig a l’Espai Jove Torre Bassas. Els sol·licitants hauran de tenir entre 13 i 17 anys, estar empadronats a Rubí i tenir una renda màxima de 27.069 euros anuals per 4 persones.

La iniciativa respon a la voluntat del govern de tenir «una ciutat inclusiva i diversa, amb una administració que treballa cada dia perquè tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida amb absoluta llibertat». L’objectiu de la proposta és acompanyar els adolescents que trenquen les normes de gènere i sexualitat, donar a conèixer referents positius de persones amb diversitats sexuals i de gènere i crear un entorn de llibertat i seguretat.

Des del 2004 hi ha un Servei per a la Diversitat Sexual a Rubí. Les persones que s’hi adrecen acostumen a tenir problemes d’acceptació de la diversitat sexual o de rebuig de la família. També es tracten problemes de parella o demandes d’acompanyament en el procés d’hormonació de persones menors d’edat.

Es pot accedir al servei, ubicat al Rubí Forma, trucant al telèfon 935813900.