L’Ajuntament incorpora 22 persones a través de plans d’ocupació

Imagen noticia
El confinament dispara els abocaments d’escombraries fora dels contenidors
9 de julio de 2020
Imagen noticia
El Moviment per unes Pensions Dignes i Rubí Sanitat acorden treballar conjuntament
13 de julio de 2020

L’Ajuntament incorpora 22 persones a través de plans d’ocupació

Imagen noticia

Uns 22 treballadors s’han incorporat a l’Ajuntament de Rubí aquest dijous a través de plans d’ocupació que estaven previstos pel mes d’abril, però que es van suspendre a causa de l’epidèmia.

El consistori ha contractat per 9 mesos a 16 persones a través del programa ‘Enfeina’t’. Es tracta de peons de jardineria, peons de paleta i administratius. El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 299.037,33 euros de subvenció, als quals cal sumar una aportació municipal de 13.317,26 euros. Les 16 persones que s’incorporen a l’administració se sumen a les 43 que ja s’havien contractat a finals del 2019.

D’altra banda, a través del programa ‘Treball als Barris’, l’Ajuntament contractarà 6 persones durant 9 mesos: tres peons de jardineria i tres peons de paleta. En aquest cas, l’administració local ha rebut 136.917, 35 euros de subvenció i ha aportat 5.160,84 euros.

Per últim, el Rubí Forma està desplegant el programa ‘Ubicat’, dirigit a persones en situació de desocupació, majoritàriament de llarga durada, persones inactives i persones treballadores que estiguin en situació de precarietat laboral. Es tracta d’un programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. Rubí ha rebut una subvenció de 114.526,76 euros, que permetrà que 61 persones rebin formació personalitzada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *