L’Ajuntament incorpora 22 persones a través de plans d’ocupació

Imagen noticia
El confinament dispara els abocaments d’escombraries fora dels contenidors
9 de julio de 2020
Imagen noticia
El Moviment per unes Pensions Dignes i Rubí Sanitat acorden treballar conjuntament
13 de julio de 2020

L’Ajuntament incorpora 22 persones a través de plans d’ocupació

Imagen noticia

Uns 22 treballadors s’han incorporat a l’Ajuntament de Rubí aquest dijous a través de plans d’ocupació que estaven previstos pel mes d’abril, però que es van suspendre a causa de l’epidèmia.

El consistori ha contractat per 9 mesos a 16 persones a través del programa ‘Enfeina’t’. Es tracta de peons de jardineria, peons de paleta i administratius. El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 299.037,33 euros de subvenció, als quals cal sumar una aportació municipal de 13.317,26 euros. Les 16 persones que s’incorporen a l’administració se sumen a les 43 que ja s’havien contractat a finals del 2019.

D’altra banda, a través del programa ‘Treball als Barris’, l’Ajuntament contractarà 6 persones durant 9 mesos: tres peons de jardineria i tres peons de paleta. En aquest cas, l’administració local ha rebut 136.917, 35 euros de subvenció i ha aportat 5.160,84 euros.

Per últim, el Rubí Forma està desplegant el programa ‘Ubicat’, dirigit a persones en situació de desocupació, majoritàriament de llarga durada, persones inactives i persones treballadores que estiguin en situació de precarietat laboral. Es tracta d’un programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. Rubí ha rebut una subvenció de 114.526,76 euros, que permetrà que 61 persones rebin formació personalitzada.