L’Ajuntament obre a consulta pública l’elaboració del reglament d’ús dels horts municipals de Cova Solera

Imagen noticia
Rubí Brilla coordina un projecte pioner a l’estat d’autoconsum compartit d’energia en un polígon
29 de julio de 2020
Imagen noticia
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
31 de julio de 2020

L’Ajuntament obre a consulta pública l’elaboració del reglament d’ús dels horts municipals de Cova Solera

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha obert a consulta pública prèvia l’elaboració del reglament d’ús dels horts municipals de Cova Solera. El Consistori ha habilitat un espai d\’interlocució entre la ciutadania i l\’Administració a través de la plataforma participa.rubi.cat, amb l’objectiu que els rubinencs i les rubinenques puguin aportar les seves opinions, necessitats, propostes i expectatives per millorar el servei públic de gestió dels horts municipals. La consulta pública prèvia estarà operativa fins al 15 de setembre.

El nou reglament d’ús dels horts municipals de Cova Solera té per objecte regular tant els drets i obligacions que han de complir les persones usuàries de l’equipament, com el règim jurídic de les autoritzacions d’ús privatiu del domini públic atorgades per l’Ajuntament de Rubí sobre els horts i el règim de licitació i adjudicació d’aquestes.

Aquesta mateixa setmana, l’Ajuntament ha obert una altra consulta pública prèvia, en aquest cas la relativa a les bases de subvencions de Cooperació Internacional.