L’Ajuntament obre el període per demanar ajuts per la millora del comerç local

olímpic
El Valldoreix trenca la ratxa de victòries de l’Olímpic, guanyant a domicili (3-5)
10 de mayo de 2022
juan josé sánchez tebar
Juan José Sánchez Tebar es proclama campió d’Espanya d’Aquabike
11 de mayo de 2022

L’Ajuntament obre el període per demanar ajuts per la millora del comerç local

Redacció

L’Ajuntament ha obert el període per sol·licitar les subvencions per a la millora del comerç. Mitjançant aquesta convocatòria, el consistori subvenciona la meitat del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 euros amb l’objectiu de millorar la competitivitat del comerç urbà de la ciutat i adaptar-se a les tendències actuals del mercat.

Els comerços poden optar a una sola de les cinc línies d’ajudes que es contemplen: renovació exterior, incloses modificacions de la façana comercial, retolacions, senyalitzacions exteriors a la façana, aparadors i substitució de tancaments exteriors opacs; renovació interior, com ara modificacions de la retolació o senyalització interior, del taulell, de la zona d’atenció al client i de la zona d’exposició dels productes; introducció de noves tecnologies; difusió comercial, entesa com l’edició de material divulgatiu sobre l’establiment i l’activitat empresarial que s’hi desenvolupa; i supressió de barreres arquitectòniques.

Els establiments han d’estar ubicats en planta baixa i dins la trama consolidada de Rubí, actius en el moment de presentar la sol·licitud i han de respondre a alguna de les tipologies contemplades en la relació d’epígrafs de la convocatòria.

Si l’actuació per a la qual s’ha demanat la subvenció ja s’ha realitzat en el moment de presentar la sol·licitud, el seu cost serà l’acreditat. Si encara està pendent de realitzar-se, es prendrà com a referència el cost pressupostat. En aquest cas, el termini màxim de justificació serà el 31 de gener de 2023 i les actuacions s’hauran d’acreditar mitjançant factures i justificants de pagament.

Les sol·licituds i la documentació s’han de presentar per via telemàtica mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Per a més informació i suport telefònic, podeu trucar a la Finestreta Única Empresarial FUER, al telèfon 93 588 70 00; extensions 6152, 6153 i 6155.

El consistori té previst un pressupost total de 35.500 euros per a aquestes subvencions.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES