L’Ajuntament organitza una nova Jornada de Govern Obert el 5 d’octubre

consell de la gent gran
“Treballem i treballarem per millorar la qualitat de vida de la gent gran”
30 de septiembre de 2022
josep milà
Urbanisme casolà (o d’estar per casa)
30 de septiembre de 2022

L’Ajuntament organitza una nova Jornada de Govern Obert el 5 d’octubre

La segona edició de la Jornada de Govern Obert tindrà lloc el 5 d’octubre a la Biblioteca de 17 h a 18.30 h. Aquesta edició segueix la línia de treball iniciada l’any passat: apropar les eines de govern obert a la ciutadania. Si bé la primera edició va fer un recorregut per les diferents plataformes que ofereix l’Ajuntament en matèria de govern obert, aquesta edició tindrà com a fil conductor les dades obertes i la formació.

Amb el títol ‘#Dadesobertes i formació’, les diferents intervencions tractaran les dades obertes de l’Ajuntament i altres administracions i quina utilitat poden tenir de cara a centres educatius. 

La jornada es complementa amb una gimcana de dades que realitzaran alumnes de 1r i 2n de Batxillerat el mateix dia al matí. Es tracta d’una activitat on els participants han de resoldre un plantejament fent ús del portal de dades obertes de l’Ajuntament.

Per assistir a la jornada, cal fer inscripció prèvia a través del correu [email protected] També es podrà seguir la trobada pel canal de Youtube de l’Ajuntament, a partir de les 17 h.

Comments are closed.