L’Ajuntament signa un acord amb CaixaBank per destinar 10 habitatges a lloguer social

Imagen noticia
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
28 de julio de 2018
Imagen noticia
Tres jugadores del Cent Patins, campiones del món júnior d’hoquei línia
31 de julio de 2018

L’Ajuntament signa un acord amb CaixaBank per destinar 10 habitatges a lloguer social

Imagen noticia

L\’Ajuntament de Rubí ha adquirit l\’usdefruit pels pròxims 4 anys de 10 habitatges propietat de CaixaBank. Així s’ha recollit en un conveni que l\’alcaldessa Ana María Martínez i Xavier Garcia, Director Comercial de Barcelona Província a CaixaBank, han signat i que compromet l\’administració local a destinar els immobles a lloguer social.

A través d\’aquest conveni, l\’entitat financera cedeix en usdefruit a l\’Ajuntament de Rubí un màxim de 10 habitatges a canvi d\’una contraprestació mensual per cada habitatge.
Aquests habitatges s\’incorporaran al parc municipal d\’habitatges de lloguer social que gestiona PROURSA, que actualment són un total de 149 i tots estan llogats i habitats.

\»Durant tot el mandat, les polítiques d\’habitatge parteixen de la negociació i el diàleg. Aquest model de treball ens ha permès fer créixer el parc de lloguer social minimitzant els costos», ha assenyalat l’alcaldessa, qui ha afegit que «amb aquest conveni incorporem nous immobles i podrem donar solució a famílies que ja no seran desnonades. És una magnífica notícia per la ciutat».