L’alcaldessa signa un decret per organitzar els serveis mínims de l’Ajuntament

Imagen noticia
La Policia Local ha hagut de tancar una trentena de bars i restaurants
14 de marzo de 2020
Imagen noticia
Ferrocarrils redueix les freqüències del servei de tren
17 de marzo de 2020

L’alcaldessa signa un decret per organitzar els serveis mínims de l’Ajuntament

Imagen noticia

L ‘alcaldessa Ana M. Martínez, va signar ahir un decret en què s’estableixen mesures preventives, de protecció i organitzatives que aplicarà l’Ajuntament de Rubí en els propers dies arran de la crisi sanitària amb la intenció de protegir la salut dels treballadors del consistori i del conjunt de la ciutadania i d’oferir els serveis públics municipals imprescindibles.

Com ja es va avançar divendres, els equipaments municipals no disposaran d’atenció ciutadana presencial. Sí que es garantirà en casos d’urgència o extrema necessitat un sistema de cites concertades a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El telèfon de contacte amb l’Ajuntament serà el 935 887 000 en horari de 8 8a 15 h, mentre que durant la resta del dia s’atendran les emergències a través del telèfon de la Policia Local, el 935 887 092.

El decret fixa serveis mínims per a la realització de tasques d’atenció a la ciutadania en els següents àmbits: Promoció i Dinamització Cultural, Comerç, Mercat Municipal, Finestreta Única Empresarial, Rubí Forma, centraleta de l’Ajuntament, Oficina d’Atenció a la Ciutadania, notificadors, Serveis Socials, Habitatge, Salut Pública, Educació, Planificació Urbana i Personal. També hi haurà presència física a Secretaria, Serveis Centrals, Mobilitat, Cementiri, Alcaldia, Comunicació, Protecció Civil, Relacions Ciutadanes i Font del Ferro, tot i que no faran tasques d’atenció a la ciutadania.

La Brigada Municipal també haurà d’estar disponible per atendre possibles serveis, tot i que aquests es racionalitzaran per tal de reduir la possibilitat de contagis.

Pel que fa a la Policia Local, mantindrà el seu funcionament habitual i, si la situació ho requerís, serà possible mobilitzar agents d’altres torns.

Per la seva banda, l’emissora municipal Ràdio Rubí també ha establert uns serveis mínims i oferirà butlletins horaris de 9 h a 0 h, a més d’anar actualitzant la pàgina web i oferint informació a través de la xarxa social.

A més, el consistori ha comunicat que la Deixalleria també romandrà tancada fins a l\’aixecament de l\’estat d\’alarma.