La Policia Local ha hagut de tancar una trentena de bars i restaurants

Imagen noticia
Se suspenen les activitats de culte secundàries, però es mantenen alguns oficis religiosos
13 de marzo de 2020
Imagen noticia
L’alcaldessa signa un decret per organitzar els serveis mínims de l’Ajuntament
16 de marzo de 2020

La Policia Local ha hagut de tancar una trentena de bars i restaurants

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí està aplicant diverses restriccions per tal de minimitzar el contagi del coronavirus entre la població. Una d’elles és supervisar que les mesures establertes pel govern central i la Generalitat de Catalunya es compleixin, així com també les disposades pel comitè de seguiment municipal de la crisi sanitària. En aquest sentit, la Policia Local va haver de tancar ahir una trentena de negocis de restauració que tot i la prohibició estaven oberts al públic. Els agents també actuen en diversos establiments comercials perquè la gent esperi el seu torn a fora i no hi hagi aglomeracions dins dels locals.

D’altra banda, s’està reforçant la comunicació perquè la ciutadania no faci ús dels parcs, especialment dels que no disposen tanques protectores, com el parc de Ca n’Oriol o el Parc de la Pau i la Natura.

El consistori també ha comunicat que a partir de dilluns la zona blava serà gratuïta i la zona taronja no tindrà límit de temps, per tal d’afavorir la mobilitat de la ciutadania. Aquesta mesura estarà en vigor fins al 28 de març.

En relació al transport públic urbà, oferirà les mateixes freqüències per possibilitar la mobilitat bàsica, però amb un terç de l’ocupació màxima.

Com a màxima autoritat municipal, l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha demanat a la població que es quedi a casa: «És el moment de la responsabilitat i d’evitar contagis, i de lluitar tots i totes juntes contra el coronavirus». La primera edil ha recordat que «Rubí és una ciutat solidària i ho tornarà a demostrar davant d’aquesta pandèmia».