L’artista Carme Llop fa una donació a la ciutat d’una vintena d’obres

Imagen noticia
Rubí acull el Fòrum d’Escoles Verdes de Primària, que tracta sobre els residus de plàstic
1 d'abril de 2019
Imagen noticia
Una vintena d’alumnes belgues visiten Rubí en un intercanvi amb el Duc de Montblanc
3 d'abril de 2019

L’artista Carme Llop fa una donació a la ciutat d’una vintena d’obres

Imagen noticia

L’artista rubinenca Carme Llop ha fet una donació a la ciutat de 18 pintures representatives de tota la seva trajectòria. El lliurament es va formalitzar el dilluns al matí amb la signatura de la donació per part de l’autora i l’alcaldessa de la ciutat, Ana M. Martínez.

Les obres seran seleccionades i inventariades i conservades pel Museu Municipal Castell (MMUC), que ja disposa actualment d’una petita col·lecció de pintures de Llop. L’acord de donació també inclou el compromís de l’equipament de difondre aquest fons dins del seu projecte expositiu i de posar-lo a disposició dels investigadors.

“He decidit donar les obres a l’Ajuntament per la meva vinculació amb Rubí i amb el MMUC i perquè sé la cura que tenen a l’hora de conservar i mantenir el patrimoni cultural”, ha explicat l’artista local. Un gest de confiança que ha agraït l’alcaldessa, qui ha ressaltat que aquesta donació “permetrà integrar l’obra de Carme Llop al patrimoni artístic i municipal i acostar-la al conjunt de la ciutadania”.

Les 18 pintures lliurades a la ciutat cobreixen un ampli període que va del 1987 fins al 2019 i es pot observar l’evolució artística i tècnica de Carme Llop.

Exposició a l’Aula Cultural
Algunes d’aquestes obres cedides per Llop es podran visualitzar del 9 de maig al 20 de juliol a l’Aula Cultural, on està prevista una exposició de 43 pintures a l’oli sota el títol ‘Testimoni sensible’. La mostra oferirà obres relacionades amb la temàtica de l’aigua, representada pel llac de Banyoles i les salines del sud de França.

Deixa un comentari