L’Associació Àmbit de la B30 i la Generalitat treballen plegades per establir oportunitats de futur en planificació territorial

Imagen noticia
El comerç rubinenc incrementa un 5% les vendes de Nadal
16 de enero de 2014
Imagen noticia
La falta d’inversió en els polígons centra la trobada entre el PSC i Cecot
20 de enero de 2014

L’Associació Àmbit de la B30 i la Generalitat treballen plegades per establir oportunitats de futur en planificació territorial

El president de l’Associació Àmbit de la B30 i alcalde de Mollet, Josep Monràs, va mantenir la setmana passada una reunió informativa amb representants de l’àrea de Planificació Territorial de la Generalitat de Catalunya per tal de posar en comú les actuacions estratègiques de planificació territorial en les quals la Generalitat treballa de manera preferent al territori i identificar oportunitats de futur per a la zona que contribueixin a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació.

“S’ha acabat mirar només el nostre entorn més immediat. hem de ser capaços d’alçar el cap i mirar què passa més enllà de planificar el futur del nostre àmbit territorial o perdrem oportunitats”, ha explicat Monràs.
Durant la trobada, el subdirector de Planificació Territorial de la Generalitat, Josep Armengol, ha exposat els plans directors urbanístics que la Generalitat considera estratègics per les seves potencialitats de dinamització econòmica i de projecció del país. Entre aquests, hi ha el PDU Riera de Caldes Sud o el Parc de l’Alba Sincrotó, que estan situats a l’Àmbit de la B30 i que es consideren motor de desenvolupament econòmic i d’atracció d’empreses.

L’Àmbit B30 està integrada per 23 ajuntaments, entre els quals hi ha Rubí, que, atenent les potencialitats del territori i la voluntat de promoure el seu desenvolupament, van acordar definir una estratègia de col·laboració per potenciar la zona industrial i tecnològica que comprèn tot aquest eix i posicionar-la com una de les regions industrials amb més potencial innovador de Catalunya, Espanya i, amb vocació de ser-ho, del Sud d’Europa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *