L’Ateneu acull un punt d’informació permanent sobre el voluntariat

Imagen noticia
Empat en el debut com a entrenador de l’Olímpic de Juan Carlos Rodríguez
8 de enero de 2018
Imagen noticia
Exposició de pintura de Toni Grau a l’Espai de Llibres
10 de enero de 2018

L’Ateneu acull un punt d’informació permanent sobre el voluntariat

Imagen noticia

L’entitat Oriéntate en tu Voluntariado posa en marxa des d’aquest dijous 11 de gener el Punt de Voluntariat a l’Ateneu de forma permanent. El servei, que ja es venia oferint de manera online, i amb cites puntuals, pretén que el Punt de Voluntariat sigui un espai de referència permanent per tal que totes aquelles persones interessades en fer voluntariat trobin la informació, l’orientació i l’acompanyament necessari.

El servei, que obrirà tots els dijous de 17.30 a 19.30 hores, també oferirà assessorament a les entitats que estiguin interessades sobre la gestió del voluntariat, les necessitats de voluntariat o com fomentar la participació dels voluntaris.

Des d’Oriéntate en tu Voluntariado, assenyalen que el punt també vol ser un espai per crear xarxa entre els ciutadans que volen fer activitats de voluntariat i les entitats de la ciutat, que realitzen nombroses activitats al llarg de l’any gràcies a la implicació desinteressada de molts ciutadans.

Oriéntate en tu voluntariado és una entitat sense ànim de lucre que va néixer a la ciutat amb l’objectiu d’acompanyar, orientar i aportar seguretat al voltant del voluntariat, a més de sensibilitzar i conscienciar sobre la realitat social actual.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *