L’Ateneu, la Torre Bassas, el Castell, l’Aula Cultural, l’Antiga Estació i el Celler tanquen a l’agost

Imagen noticia
El govern proposa un pressupost per al 2019 de 84,2 milions d’euros, 5 milions més que l’any passat
24 de julio de 2019
Imagen noticia
El govern aprova el pressupost municipal del 2019 amb el suport d’En Comú Podem
26 de julio de 2019

L’Ateneu, la Torre Bassas, el Castell, l’Aula Cultural, l’Antiga Estació i el Celler tanquen a l’agost

Imagen noticia

Els diferents equipaments municipals han adaptat els seus horaris durant l’estiu. Al mes d’agost, molt d’aquests serveis estaran tancats, segons ha informat l’Ajuntament. És el cas de l’Ateneu, que el 31 de juliol tancarà les seves portes i no reobrirà fins al 12 de setembre, com també ho farà l’Espai Jove Torre Bassas, que recuperarà l’activitat la primera setmana de setembre de 9 a 14 h.

Pel que fa als espais expositius de la ciutat, la majoria estaran tancats a l’agost. Així, el Museu Municipal Castell tanca des de l’1 d’agost al 2 de setembre ambdós inclosos, mentre que l’Aula Cultural ja està tancada des del 22 de juliol i no reobrirà fins al 26 de setembre.

A més, el Celler també abaixarà persianes el 29 de juliol i no reprendrà activitats fins al 2 d’octubre ambdós inclosos, i l’Antiga Estació va tancar el 21 de juliol i no obrirà portes de nou fins al setembre.

Horaris reduïts
Altres equipaments ofereixen horaris d’apertura reduïts a l’estiu. És el cas de la biblioteca Mestre Martí Tauler que obre dilluns, dimarts i dijous de 15.30 h a 20.30 h, els dimecres de 10 a 20.30 h i els divendres de 10 a 14.30 h. Durant l’agost, tancarà els dissabtes i els dies 15 i 16. L’equipament reprendrà l’horari habitual el 16 de setembre.

Pel que fa l’Ajuntament, a l’agost, l’edifici tancarà a les 15 h. Les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) també han variat el seu horari habitual. Així, l’OAC del centre, al c. Narcís Menard, fa horari intensiu i atén de 8 a 14.30 h des de l’1 de juliol i fins al 10 de setembre, mentre que la de Les Torres està tancada i no reobrirà fins al 10 de setembre.
L’Oficina d’Informació al Consumidor (OMIC) restarà tancada a l’agost i al setembre obrirà de dilluns a dijous de 9 a 14 h.

L’edifici Rubí Forma estarà operatiu la primera i l’última setmana d’agost fins a les 15 h i tancarà per vacances del 12 al 23 d’agost, mentre que l’Oficina de Serveis a l’Empresa i la Finestreta única Empresarial obren de 8 a 15 h i tancaran només del 12 al 18 d’agost. Finalment, la Font del Ferro obre de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.