L’atleta Carles Castillejo, quatre vegades olímpic, anima els rubinencs i les rubinenques a lluitar pels seus somnis i a gaudir de la Festa Major

Imagen noticia
L’Ajuntament repartirà ampolles d’aigua per combatre les elevades temperatures
27 de junio de 2019
Imagen noticia
Tribade i Ladilla Russa ‘ho peten’ a la festa LGTBI de la Festa Major
29 de junio de 2019

L’atleta Carles Castillejo, quatre vegades olímpic, anima els rubinencs i les rubinenques a lluitar pels seus somnis i a gaudir de la Festa Major

Imagen noticia

L\’atleta rubinenc Carles Castillejo, amb una brillant trajectòria esportiva i quatre vegades olímpic, ha estat l\’encarregat d\’inaugurar aquest dijous la Festa Major de Sant Pere amb el tradicional pregó des del balcó de l\’Ajuntament, on ha estat acompanyat per l\’alcaldessa, Ana M. Martínez, i diversos regidors i regidores.

Durant el pregó, Castillejo ha reivindicat els valors de l\’esport i ha recordat la seva infància quan jugava a la plaça del Progrés i estudiava a l\’Escola Montessori. \»Somiava amb córrer molt (…). Mai m\’hauria imaginat que participaria a quatre Jocs Olímpics, que guanyaria medalles i que seria reconegut en el meu esport\». L\’atleta no ha oblidat tampoc els seus inicis i ha tingut paraules d\’agraïment a tots aquells que el van ajudar a dedicar-se a aquest esport, des de la seva família a la Unió Atlètica Rubí.

A més, a partir de la seva experiència, ha animat als rubinencs i les rubinenques a lluitar pels seus somnis: \»Penseu sempre que sou capaços d\’aconseguir-los, que per moltes dificultats que es presentin sempre us aixecareu i continuareu perseguint allò que voleu\».

L\’atleta també ha recordat com ha viscut sempre la Festa Major de Rubí, especialment les nits de ball a l\’Escardívol i les activitats esportives i ha convidat a la ciutadania a gaudir d\’aquesta nova edició de la Festa i de les nombroses activitats previstes.

Per la seva banda, l\’alcaldessa ha donat la benvinguda a la Festa major destacant que n\’és una edició especial per la celebració dels 40 anys d\’ajuntaments democràtics, i per tant, de festes en democràcia, i de l\’emissora municipal Ràdio Rubí, que va arrencar les seves retransmissions amb la Festa Major de 1979.

Un cop finalitzat el pregó, el pregoner i la màxima responsable municipal han lliurat la toia a la geganta Paula, posteriorment ha tingut lloc el tradicional pilar dels Castellers de Rubí fins al balcó de l\’Ajuntament i el ball dels Gegants de Rubí, que enguany celebraven el seu 35è aniversari.

Prèviament al pregó, havia tingut lloc el seguici de les entitats de cultura popular i tradicional catalana pel centre de la ciutat i fins a la plaça Pere Aguilera.