L’atur a Rubí creix al juliol en 68 persones, la majoria de les quals treballaven en el sector serveis

Imagen noticia
Rubí i Sant Cugat demanaran al Govern de la Generalitat que es millori la seguretat als Túnels de Vallvidrera
7 de agosto de 2019
Imagen noticia
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l’extractiva 9
9 de agosto de 2019

L’atur a Rubí creix al juliol en 68 persones, la majoria de les quals treballaven en el sector serveis

Imagen noticia

L\’atur a la nostra ciutat s’ha incrementat durant el mes de juliol. 68 persones, la majoria de les quals treballaven en el sector serveis, han perdut la feina i han passat a inscriure\’s a les llistes del Servei d\’Ocupació de Catalunya (SOC). Amb aquest increment, actualment hi ha a Rubí 4.508 persones aturades, una xifra molt similar a la de juliol de l\’any passat, quan aquesta dada era de 4.542 desocupats.

Cal destacar que entre els nous aturats, hi ha 18 persones sense ocupació anterior, és a dir, que busquen incorporar-se al mercat laboral per primera vegada. Del sector serveis, l\’increment en el nombre d\’aturats ha estat de 65.

Tot i això, la xifra d\’aturats no ha estat més elevada perquè altres sectors sí que han generat noves contractacions. És el cas de l\’agricultura, la indústria i la construcció, on 15 persones han trobat feina en empreses d\’aquests àmbits, cinc a cada sector.

Per gènere, l\’atur femení continua sent molt elevat a la ciutat. Dels 4.508 aturats, 2.720 persones són dones, mentre que la xifra d\’homes és de 1.788. Pel que fa als grups d\’edat, el més castigat per l\’atur és el d\’homes i dones entre 40 i 54 anys (1.668 persones), seguit de prop pels majors de 54 (1.480 persones). L\’atur en persones d\’entre 25 i 39 anys és de 1.076 i entre els menors de 25 anys es manté en 284 persones.

En el conjunt de la comarca, també s\’ha incrementat l\’atur, amb 396 persones aturades mes que el mes passat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *